آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد: نیازمند ایجاد مرکز داده‌های زیارت در رصدخانه شهری مشهد هستیم رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد مقدس: آثار جشنواره هنر‌های شهری ۱۴۰۴ آماده می‌شوند ورود تاریخی قطار‌ شهری به مشهد | نگاهی به تاریخچه و شکل‌گیری یکی از پروژه‌های پرماجرای شهری رئیس مرکز آمار ایران: سرشماری نفوس و مسکن اواخر تابستان یا اوایل پاییز ۱۴۰۵ انجام می‌شود شهردار مشهد مقدس: اطلاعات دقیق و برخط به شهرداری مشهد کمک می‌کند تا خدمت رسانی بهتری انجام دهد + فیلم تسریع در رسیدگی به مصوبات ماده ۵ برای حل مشکلات شهری مشهد بازنگری موضوع ساماندهی رودخانه کشف رود مشهد کلید خورد | جریان امید در کشف رود تزریق اعتبار و رفع گره‌های بحرانی مترو گلبهار- مشهد نقش مترو در توسعه پایدار شهری تعاملات مؤثر شهرداری مشهد و سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو
سرخط خبرها

رفع تمام آب‌گرفتگی‌ها در مشهد | آمادگی مدیریت شهری برای بارش احتمالی جمعه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم

  • کد خبر: ۲۲۸۴۵۳
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۷
رفع تمام آب‌گرفتگی‌ها در مشهد | آمادگی مدیریت شهری برای بارش احتمالی جمعه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم
معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد در خصوص آخرین وضعیت مشهد پس از بارش باران و وقوع سیلاب در این شهر، توضیحاتی ارائه کرد.

پوریا محمدیان‌یزدی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص آخرین وضعیت ترافیکی مشهد پس از بارش باران و وقوع سیلاب در این شهر، اعلام کرد: در پی بارش‌ باران طی ۲۴ ساعت گذشته میدان انقلاب دچار آب‌گرفتگی شد که در کمتر از ۱۲ ساعت، رفع شد و عبور و مرور از صبح امروز (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) به حالت عادی برگشته است؛ البته مقداری گل‌ولای بود که با بارش‌های اخیر برطرف شد.

وی افزود: خوشبختانه در حال حاضر مشکل خاصی در سطح شهر وجود ندارد و معابر باز است. از ساعت ۹ امشب، یک موج جدید از بارش‌ها آغاز شد. رگبار شدیدی از شمال‌غرب به شرق آغاز شد که به‌دنبال تمهیدات پیش‌بینی‌شده، مشکل خاصی ایجاد نشد.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد تاکید کرد: با توجه به اعلام هواشناسی، شهروندان از سفر‌های غیرضروری خودداری کنند، به ییلاقات نروند و در مدیریت ترافیک به ما کمک کنند تا بتوانیم در نقاطی که شدت بارش باران بالاست، به تخلیه رواناب بپردازیم.

محمدیان‌یزدی ادامه داد: تمام زیرگذر‌ها و پمپ‌های تخلیه مجدد بررسی شدند و لایروبی لازم صورت گرفته است. شرایط مطلوبی در حال حاضر حاکم است، اما با توجه به شدت رگبار باران باید تمهیدات لازم آماده شود و فردا صبح (جمعه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) از ساعت ۸ به‌بعد موج بعدی بارش‌ها آغاز می‌شود.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: با توجه به پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر تداوم بارش‌ها، تا هفته آینده در آماده‌باش کامل هستیم که ان‌شاءالله مشکلی ایجاد نشود.

محمدیان‌یزدی در نهایت اعلام کرد: خداراشکر در کمتر از ۲۴ ساعت، تمام حجم آبی که در زیرگذر انقلاب جمع شده بود تخلیه شد و تردد‌ها روان است. در حال حاضر، مشکلی وجود ندارد و شرایط عادی است. برای بارش‌های شدیدتر آماده هستیم و در هیچ نقطه‌ای از شهر مشهد آب‌گرفتگی نداریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->